Welcome to
the salad revolution

Button Text

Norsk

Vår første innovative grønne oase finner du på østlandet, i Moss. Her dyrker vi et hav av ulike salater og urter - og lager mer, for mindre. Ved å dyrke nærmere byene minimerer vi transporten, slik at du alltid kan spise den ferskeste salat. Og det med god samvittighet.

Spiseklar

Button Text

Likhetstrekket for alt vi dyrker er at det dyrkes i vann og uten plantevernmidler. Produktene våre er dermed helt spiseklare for deg når du får de. Nyt salaten rett fra posen, du behøver aldri å vaske ONNA.

Året rundt

Istedenfor å dyrke frem våre salater og urter på store jordarealer, dyrker vi i vann. Vertikalt. Eller i høyden om du vil. Dette gir oss full kontroll og en mer effektiv ressurs- og arealbruk. Ikke bare er kvaliteten stabil året rundt, vi har også mulighet å dyrke salater som ikke tidligere har funnet veien til det norske matfatet.

Det grønne måltidet

Lorem ipsum dolor sit amet

Vi er her for de som ønsker å gjøre noe godt for seg selv og jorda de bor på. 

Å redde planeten er ikke lenger et valg. Vi må handle mer miljøvennlig. Vi må bruke mindre av jordas ressurser og tenke mer sirkulært, og vi må korte ned avstanden på transport av varer og tjenester. Det handler om å endre livsstil – både for oss selv og planeten vi bor på.

Samtidig vet vi at dårlig samvittighet og stress sjeldent skaper matglede! Derfor skal vi i ONNA motivere til å tenke nytt. Med innovativ teknologi og ved å utnytte de fantastiske mulighetene som ligger i vertikalt landbruk, skal vi produsere mer for mindre. Og utvikle produkter som både smaker og gjør godt. Produkter som frister, er enkle og tilgjengelige.    

Vi er bønder som dyrker fremtidensbærekraftige løsninger. Men først og fremst bønder som dyrker god smak. Vi ersultne på fremtiden og vil løfte det grønne måltidet opp og frem.

Button Text