Vertikalt.
Hydroponisk.
Lukket system.

I stede for å dyrke frem våre salater og urter på store jordarealer, dyrker vi vertikalt. Eller i høyden om du vil. Vi dyrker også hydroponisk; i vann tilsatt næring, i et lukket system. Denne måten å dyrke på beskytter plantene og gjør at vi aldri trenger å bruke sprøytemidler eller vaske salatene våre. De blir naturlig beskyttet og rene!

Welcome to
the salad revolution

Button Text

Født spiseklar, med naturlig lang holdbarhet.

Likhetstrekket for alt vi dyrker er at det dyrkes i vann og helt uten sprøytemidler. Produktene våre er dermed naturlig spiseklare. Putt salaten rett i bollen!

Norsk
året rundt.

Vårt første planteparadis og grønne oase finner du i Moss. Her dyrker vi salat og urter året rundt. Hos oss er vekstforholdene like hver dag og totalt upåvirket av årstidene utenfor.

Det grønne måltidet

Lorem ipsum dolor sit amet

Vi er her for de som ønsker å gjøre noe godt for seg selv og jorda de bor på. 

Å redde planeten er ikke lenger et valg. Vi må handle mer miljøvennlig. Vi må bruke mindre av jordas ressurser og tenke mer sirkulært, og vi må korte ned avstanden på transport av varer og tjenester. Det handler om å endre livsstil – både for oss selv og planeten vi bor på.

Samtidig vet vi at dårlig samvittighet og stress sjeldent skaper matglede! Derfor skal vi i ONNA motivere til å tenke nytt. Med innovativ teknologi og ved å utnytte de fantastiske mulighetene som ligger i vertikalt landbruk, skal vi produsere mer for mindre. Og utvikle produkter som både smaker og gjør godt. Produkter som frister, er enkle og tilgjengelige.    

Vi er bønder som dyrker fremtidensbærekraftige løsninger. Men først og fremst bønder som dyrker god smak. Vi ersultne på fremtiden og vil løfte det grønne måltidet opp og frem.

Button Text